Početna > Tjedan karijera: Komu pripada budućnost?
novosti

Tjedan karijera: Komu pripada budućnost?

Ovogodišnji Tjedan karijera započinje u ponedjeljak, 2.  ožujka 2020. na Sveučilištu u Dubrovniku.

Prvi dan Tjedna karijera donosi niz zanimljivih događaja: predavanje dubrovačke novinarke  Nile Miličić Vukosavić, predavanje Državnog arhiva u Dubrovniku i Hrvatskog restauratorskog zavoda o mogućnostima i izazovima  koje dolaze s zanimanjem konzervator – restaurator, Ema Kovačević iz Centra za informiranje i savjetovanje u karijeri, odgovorit će na pitanje što nakon diplome, a Krešimir Glavinić, iz Muzeja crvene povijesti, otkrit će kako od svoje struke napraviti posao.

Tema ovogodišnjeg Tjedna karijera je “ Kome pripada budućnosti“, a to je ujedno i naslov središnjeg događaja – predavanja astronoma Korada Korlevića,  koje će se održati u četvrtak, 5. ožujka, na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju.

Cilj ovogodišnjeg Tjedna karijera je odgovoriti na pitanja što budućnost donosi čovječanstvu ili pojedincu te ukazati na važnost cjeloživotnog usavršavanja te stjecanja znanja i vještina.

Tjedan karijera je u organizaciji Službe za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata, a trajat će do 7. ožujka 2020.

Autor: Top Event Dubrovnik