Početna > Zvijezda na Instagramu
lifestyle

Zvijezda na Instagramu

Upoznajte Marnie, spašenog Shih Tzua koji ima 1,9 milijuna pratitelja na Instagramu

Marnie je živjela težak život na ulicama Connecticuta. No, njezin se život dramatično promijenio na bolje kad ju je usvojila vlasnica Shirley Braha.

Toliko bolje, zapravo, da je sada jedna od najpopularnijih pasa na Instagramu i ima više od 1.9 milijuna sljedbenika.

Marnie također ima značajne Instagram fotografije s „prijateljima“ kao što su glumac Jonah Hill i pop zvijezda Miley Cyrus.

Marnie je pronašla životinjska kontrola u kolovozu 2012. na ulicama Connecticuta s raščupanim, prljavim i zapetljanim krznom. Prebačena je u sklonište prije nego što je usvojena, a ubrzo nakon toga uklonili su joj 14 propadajućih zuba.

Njeno lijevo oko bilo je tako sivo i mutno da joj je novom vlasniku rečeno da više nikad neće vidjeti tim okom.

Još jedna jedinstvena fizička osobina koju Marnie ima je nagib glave za kojeg je veterinar rekao da je možda nastao kao rezultat bolesti nazvane Vestibularni sindrom.

Vlasnica kaže da je nakon pronalaska novog doma Marnie stekla samopouzdanje i njezina osobnost napokon se istaknula. Srećom, ubrzo nakon što je usvojena, oko joj se počelo oporavljati i sada ponovo vidi.

Osim povremene tjeskobe, Marnie je vrlo sretan i zahvalan pas.

Vlasnica kaže: “Stariji psi za spašavanje poznati su po tome što su posebno zahvalni i odani svojim novim vlasnicima jer su im dali drugu priliku za život, a Marnie živi svaki dan, ilustrirajući tu radost i zahvalnost.”

Autor: Toni Motušić

Foto: Instagram (@marniethedog)