Početna > Victoria Beckham pokreće vlastiti YouTube kanal
lifestyle

Victoria Beckham pokreće vlastiti YouTube kanal

Victoria Beckham otkrila je kako je frustrirana glasinama koje su kružile oko njezina braka s Davidom Beckhamom

Govoreći za The Guardian, rekla je: “To može biti prilično frustrirajuće. Ipak prepuštam to mome PR timu. Ona i David bili su predmetom mnogih priča krajem 2018. godine, nakon što su društveni mediji preplavili vijesti da se razvode. Tada je glasnogovornik obitelji Beckhams izjavio za HELLO magazin: “To nije istina, nema razvoda. ” Također su rekli drugim medijima da su izvještaji o njima “vrlo bizaran i neugodan gubitak vremena”.

U dugom intervjuu, isto tako je otvoreno progovorila o svom obiteljskom životu i nevjerojatno užurbanom rasporedu – uključujući intenzivnu rutinu vježbanja. U teretani provodi dva sata svako jutro vježbajući, ali kaže da je to za nju jako bitno kako bi svoj život održala zdravim i vitalnim. Njezin dan počinje između 5.30 i 6 ujutro sa 7 km trčanjem na traci – „Kombinacija brzog hodanja i trčanja. To je vježba koja traje 45 minuta “, rekla je.

Zatim je otkrila kako će i dalje nastaviti vježbati s osobnim trenerom, “trideset minuta će raditi vježbe nogu, a trideset minuta kondicione vježbe.

Ovo je zasigurno uzbudljivo vrijeme za Victoriju, budući da je nedavno najavila da će pokrenuti vlastiti YouTube kanal, te da je zauzeta radom na novom sadržaju. U utorak je otkrila kako u životu ne radi ništa površno – kao što je podijelila na Instagramu te da će u videozapisima nositi prilagođenu odjeću iz kolekcije Victoria Beckham. “Pripreman moj YouTube ormar! Prvi dan snimanja”, napisala je.

Foto: Instagram, Facebook