Početna > Nova pjesma Igora Delača osvojila radijski eter
lifestyle

Nova pjesma Igora Delača osvojila radijski eter

Pjesma “BUDAN” Igora Delača, nakon samo  6 dana provedenih u radijskom eteru ušla je na visoko 15. mjesto nacionalne top liste  HDU  –  HR TOP 40  i to kao “najviši novi ulaz“, što predstavlja izuzetan uspjeh pošto se radi o pjesmi sa kojom je Igor radikalno promijenio svoj glazbeni izričaj.

“Budan” je radiofonična pjesma modernog pop zvuka, koja predstavlja potpuni zaokret u Igorovoj karijeri i iznenađenje za sve koji su do sada pratili njegov rad, što se pokazalo kao pun pogodak, jer je naišla na odličan prijem kod radijskih urednika i slušatelja na više od 100 radijskih postaja.

“Presretan sam i nemam riječi kojima bi opisao ono što osjećam nakon ovako lijepe vijesti. Od srca zahvaljujem glazbenim urednicima, radio i TV postajama, slušateljima, publici, fanovima, mojim suradnicima i partnerima, što su prepoznali moj novi glazbeni put i ovako ga bogato nagradili. Nadam se da će pjesma “Budan” i dalje nastaviti osvajati srca što većeg broja slušatelja širom zemlje.“ –  rekao nam je Igor.

Pjesma “Budan” je Igorov prvi pop singl koja je nastala kao rezultat suradnje sa autorsko-producentskim timom “HitFactory” (Ivan i Miroslav Zečić), Uršulom Tolj (autor teksta)  i našom najvećom diskografskom kućom “Croatia records“.

Ono što ovu pjesmu čini posebnom i drugačijom od drugih je činjenica da je pjesma „Budan“ prvi dio „Trilogije o ljubavi“. Riječ je o tri pjesme koje su povezane ne samo pričom i tekstom, već i glazbom, tako da sam kraj pjesme „Budan“ ujedno otkriva i početak sljedeće pjesme koja će se zvati „Ljubav“.  Trilogiju će u istom stilu zaokružiti pjesma „Istina u tami“ čija objava se planira krajem godine.

Pjesmu  „Budan“ prati izuzetno zanimljiv i dinamičan spot čije snimanje je trajalo dva puna dana i odvijalo se na više lokacija u Zagrebu, Županji i Osijeku.  Spot je režirala mlada glumica Nevena Vukes (ex.Ristić), a interesantno je da se u spotu osim osječke glumice Ivane Soldo Čabraja pojavljuju brojna poznata lica sa glazbene scene i to:  Pero Galić (Opća opasnost), Mario Roth (grupa Vigor), Goran Bošković (Fluentes), Marko Vukes,  kao i mlada, popularna glumica  Mia Valentić Anočić, te naša poznata TV voditeljica Uršula Tolj.

„Moji dragi prijatelji rado su pristali sudjelovati u mom spotu i na taj način mi simbolično dali potporu na novom glazbenom putu, za što im se iz sveg srca zahvaljujem, jer njihova mi podrška stvarno jako puno znači.  Spot za pjesmu „Budan“ naišao je na brojne pozitivne komentare moje vjerne publike, ali i brojnih novih slušatelja koji ne kriju svoje pozitivno iznenađenje onim što su čuli i vidjeli.  Pozivam sve one koje zanima kako zvučim u novom glazbenom stilu, a koji to još nisu učinili, da poslušaju moju novu pjesmu i pogledaju spot. Isto tako sve pozivam da me i dalje prate na mom YouTube kanalu, kao i na društvenim mrežama, gdje će ažurno biti objavljivane i najavljivane sve aktivnosti vezane uz moje buduće nastupe i promociju pjesme „Budan“.“ – završio je Igor Delač.