Početna > Pripremite se za vruće modne trendove
lifestyle moda

Pripremite se za vruće modne trendove

Svaka moderna žena želi unaprijed znati što će moda šaputati u najtoplijim danima godine koja nije počela bajno, ali svakako ima vremena završiti bajno. Proljeće je već otvorilo svoja vrata u Dubrovniku, a uskoro će to učiniti i ljeto u svom stilu. Modne trendove uvijek valja ispratiti i prije nego što nastupi sezona za koju su namijenjeni. Na kraju krajeva, postoji razlog što se revije na kojima se prvi put eksponiraju modni trendovi održavaju i po nekoliko mjeseci prije početka sezone.

Kao i svake godine kupaći kostimi sigurno će biti odijevni komadi za kojima će žene tragati ovog ljeta. Za sve žene koje su miljenice dvodijelnih kupaćih kostima dobro je znati da će i dalje visok struk donjeg dijeli dominirati plažama. Posebno retro dojnji dijelovi,  pin up, te trokutasti ili četvrtasti gornji dijelovi.

Kada je riječ o jednodijelnim kupaćim kostimima nosit će se najrazličitijim mogućim krojevima, u različitim  bojama, a posebice žute boje.

Kada je riječ o bojama, njih nekoliko se izdvojilo na tjednima mode prije nego što se svijet našao u globalnoj pandemiji, te su najavili sezonu proljeće/ljeto 2020. In boje ovog ljeta će biti žuta, lavanda, crvena, klasična plava, blijedoplava i  nijanse narandžaste.

Neizostavan modni trend će biti jeans koji će se kombinirati na sve načine. Duboki kroj, plitki kroj, tamniji, svijetliji jeans. Jeans je oduvijek bio IN.

 

Popularne će biti i košulje-haljine koje će se na policama modnih brendova ovog ljeta naći u različitijim  materijalima i krojevima. One mogu biti pogodne za poslovne prilike, za uživanje kraj plaže, pa čak i noćni izlazak.

Osim toga modni trend proljeća i ljeta ove godine donosi i elegantan nakit ukrašen biserjem i morskim motivima kao što su školjkice. Nosit će se ogrlice, naušnice te narukvice koje  svojim atraktivnim dizajnom prizivaju tople dane.

Autor: Matea Sušac

Izvori: Pintarest