Početna > Princeza Meghan Markle stilom podsjeća na voljenu Lady Di
moda

Princeza Meghan Markle stilom podsjeća na voljenu Lady Di

Modne kombinacije princeze Meghan Markle vječito su pod budnim okom javnosti, posebno nakon što je postala dio britanske kraljevske obitelji. Svako njezino javno pojavljivanje izaziva brojne komentare na modnim portalima i časopisima

 

Nema sumnje da vojvotkinja Markle inspiraciju za modne kombinacije pronalazi upravo u pokojnoj nesuđenoj svekrvi, princezi Diani. Obje su često birale klasične kombinacije te vole jednostavni glamur pa nije iznenađujuće da su puno puta bile slično obučene. Također, princeza Diana se nikad nije ustručavala pokazati malo kože, kao ni princeza Markle. Ljubav prema modi zajednička je poveznica ove dvije princeze.

Može se reći da se princeza ovog doba, Markle, nosi „modnom vodiljom“ da je manje-više budući da se često odlučuje za klasične kombinacije koje voli ukrasiti detaljima poput velikih šešira ili retro naočala.

Osim casual modnih komada, princeza Markle voli jednostavan nakit i umjerenu šminku koja ističe njenu prirodnu ljepotu i njegovanost.

Kombinacija princeze Markle koja je posebno privukla pažnju na društvenima mrežama bila je jednostavna blejzer-haljina crne boje, koja je dodatno istakla njenu savršenu vitku liniju. Dodatni efekt dala je pozlaćena ručna torbica uz koju je kombinirala klasične crne salonke sa visokom štiklom.

Za razliku od uobičajenih outfita, princeza Markle jednom prilikom je sve prisutne iznenadila kada se na prvom ovogodišnjem eventu pojavila u efektnom stylingu koji je ubrzo postao tema broj jedan u svim modnim časopisima. Može se reći da je primjenila poznati „color blocking.“ U prijevodu, spajanje različitih jarkih boja, crvenog kaputa i iste nijanse cipela s ljubičastom haljinom. Crveni kaput je kanadski brend Sentaler, iako za javnost nije dostupan u ovoj boji te košta oko 9000 kuna. Haljinu potpisuje brend Aritzia a prodaje se po cijeni od 900 kuna. Cipele su Stuart Weitzman, a popularna smeđa torbica je Gabriela Hearst. Naušnice su s potpisom Pippa Small Jewelry. Zanimljivo je da je i princeza Diana prije mnogo godina obukla vrlo sličnu kombinaciju te pokazala simpatije prema spajanju suprotnih boju, odnosno „color blockingu“. Može se primijetiti da je sličnost uistinu prevelika da bi bila slučajna.

Naravno, na samom kraju valja spomenuti osmijeh koji princeza Markle ne skida sa lica na skoro svim događajima. Uvijek je nasmiješena, te zrači posebnom karizmom baš poput pokojne Lady Di koja je bila „princeza naroda“ te velika humanitarna duša. Veliko srce i otvorenost prema narodu samo je jedna od brojnih osobina koje ove dvije princeze dijele.

Matea Sušac

Foto: Instagram, Pinterest