Početna > Emotivan koncert glazbene dive Antonelle Malis
kultura

Emotivan koncert glazbene dive Antonelle Malis

Mnogobrojna zagrebačka publika uživala je u trosatnom glazbenom putovanju naziva “La Primavera” hrvatske operne dive i crossover umjetnice Antonelle Malis. Koncertom u KD Vatroslav Lisinski glazbenica je obilježila i proslavila dvadeset i jednu godinu svoga umjetničkog stvaralaštva

 

Brojni kolege, među kojima su bili i Max Hozić, Goran Listeš, Davor Pekota, Marina Tomašević, Mate Grgat, Abbazia, Band Aid Most, Ana Votoupal, Doris Kramarić te Marijan Krajina pridružili su se na pozornici te time iskazali veliko divljenje i podršku proslavljenoj umjetnici. Uz kolege umjetnike, podršku su svojim dolaskom dali i rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras sa suprugom, veleposlank Kine Nj.E. Zhaoming HU, veleposlanik Indije Nj.E. g.Arindam Bagchi sa suprugom, veleposlanik Albanije Nj.E. g. Riza Poda, poznata voditeljica Ivana Šundov, Borna Kotromanić, Marina Tomašević te mnogi drugi.

Ova nesvakidašnja glazbena večer puna ženstvenosti publiku je napunila dobrim emocijama i ljubavlju prema životu uz neizostavan i čaroban glas sopranistice Antonelle Malis.

“Raditi ono što voliš i ono što zapravo jesi najveći je izvor svakog obilja i radosti u životu. Hvala svim mojim kolegama glazbenicima koji su sinoć zajedno samnom i divnom publikom dijelili ovaj trenutak životne radosti, a to je ljubav.” izjavila je glazbenica Antonella Malis netom po završetku koncerta.

Vodteljica Ivana Šundov Hojan najavila je početak ove divne glazbene večeri te po završetku otkrila svoje dojmove. “Ljudi su osjetili energiju Antonelle Malis, njenu veliku ljubav i svo životno iskustvo koje je pretočila u još bolju sebe, u upravo onu Antonellu koja je sinoć stajala pred nama.”

Publika je uživala u mnogobrojnim glazbenim interpretacijama, najljepšim ljubavnim baladama svjetskih i hrvatskih evergreena, songovima iz mjuzikla, nostalgičnom fadu i neodoljivom šarmu francuske šansone. Bila je to noć za pamćenje.