Početna > Kraljevska udobnost za mace
lifestyle

Kraljevska udobnost za mace

Marka Designed by Lotte skreće pozornost na naše slatke krznene ljubimce, najbolje prijatelje koje volimo razmaziti u svakoj prigodi. Udobni krevetići, mekani jastuci i smiješne igračke u potpunosti su dizajnirani i proizvedeni od strane stručnjaka tvrtke Designed by Lotte

Vivre posebno u ponudi izdvaja najudobnije krevetiće od krznenog materijala u kojima će se vaše mace vrlo rado odmarati i izležavati. Za krevete posebnu prednost predstavljaju oni koji imaju jastuke za dodatnu mekoću. U svakom slučaju, prije konačnog izbora kreveta i košare za mačke, obratite pažnju i na njeno pozicioniranje. Razmislite, da li vaš četveronožni prijatelj uglavnom provodi vrijeme u zatvorenom prostoru ili hrabro pazi na vaš dom u okolini kuće. Na osnovu ovog posljednjeg preporučujemo da izaberete kvalitetne, čvrste, izdržljive i sa materijalom otpornim na vanjske utjecaje.

Pored svih navedenih kriterija za kupovinu, razmislite i o krevetima i košarama za mačke koji pružaju trajan i kompaktan boravak, a koji su pogodni i za mačke sa raznim teškoćama, kao što su problemi sa zglobovima.

Kod kreveta i košara za mačke od izuzetne važnosti je odlučiti se za one, prilagođene starosti, veličini, stanju dlake, vrsti i rasi mačke. Zapravo, samo na taj način vaša mačka će uživat kraljevski san i odmor, kada se umori od druženja, igre, trčanja ili dužeg hodanja. Uvijek popularne su drvene pletene košare, jastuci sa kraljevski udobnim krevetom, a za bolji izgled se obično brinu razne boje. Pronađite na Vivre.hr krevete, skrivalice, kućice, deke i jastuke u raznim veličinama, dizajnu koje su napravljene od ugodnih i kvalitetnih materijala. Vaš ljubimac više neće poželjeti spavati nigdje drugdje!

Više pogledajte u fotogaleriji i u linku: https://www.vivre.hr/

promo