Početna > Kim Kardashian okončala svoj sukob s Taylor Swift
lifestyle

Kim Kardashian okončala svoj sukob s Taylor Swift

Kim Kardashian West prethodni tjedan je objavio naslov “Gledaj što se događa s Andyem Cohenom”, te kako je njezin dugogodišnji sukob s Taylor Swift završen. Ponovno je podigla obrve kad je objavila Snapchat video u kojem se Taylorina pjesma “Delicate” mogla čuti u pozadini

Sada se u novim medijskim špekulacijama objašnjava zašto je Kim promijenila mišljenje o pop zvijezdi nakon njihovog rata koji se dogodio 2016. godine nakon drame između Taylora i Kimina muža, Kanye West.

Iz izvora RadarOnline.com, “Keeping Up s Kardashians” zvijezda je rekao kako su on i Taylor sada profesionalno pod istim krovom: U studenom, Taylor je najavila da će uskoro objaviti novi album kroz Universal Music Group , koji je pod istom korporacijom kao i mreža “KUWTK” E! (E! Je u vlasništvu NBCUniversal Cable Entertainment Group).

“Budući da je Taylor potpisala ugovor o novom albumu, Kim se isključuje”, rekao je izvor Radaru. “Njihov rat je gotov.” Radar nadalje tvrdi kako Kim nije imala izbora i da je ipak morala odustati od sukoba.

14. siječnja, “WWHL” domaćin koji je ugostio Andy pitao je Kim o dvije zvijezde: “Kome biste radije pristali u dizalu s: Taylorom Swiftom ili Drakeom? “Kim je odmah na to pitanje odgovorila: s “Taylore.”

U istoj epizodi u kojoj je bila pjesma “Squash That Beef”, (Kim je objavila “potvrde” za koje je tvrdila da je Taylor odobrila neke od pjesama koje je Kanye napisao o pop zvijezdi u njegovoj pjesmi “Famous” koju je Taylor odbila. Iako je Kim priznala da ona i Taylor nisu razgovarale o tome što se dogodilo, dodala je: “Osjećam se kao da smo svi krenuli dalje.”

Nekoliko dana kasnije, fanovi su brzo primijetili da Kim sluša “Delicate” u spotu koji je objavila na Snapchatu u kojem je pokazala svoju šminku.

Foto: Wenn blog, Instagram, screenshot