Početna > VELIKO OTVORENJE U REVELINA
intervju

VELIKO OTVORENJE U REVELINA

Revelin najavljuje GRAND OPENING SEASON ovaj vikend!

Povodom otvorenja još jedne ljetne sezone poznatog Dubrovačkog kluba Revelin za sve mlade željne vrućih ljetnih party-a popričali smo s managerom kluba Markom Plavčićem koji nam je otkrio puno toga što nas i tko čeka na pozornici jednog od daleko najboljih klubova u svijetu.

1. Što je to što privlači brojne turiste, a i domaće u Revelin više nego u druge klubove po Jadranu pa čak u samom Dubrovniku do te mjere da je već godinama Revelin sinonim za najbolji provod na cijelom Jadranu?!

Nesvakidašnji ambijent kluba, bogata rasvjeta i razglas koji je jedinstven u Hrvatskoj, neke su od posebnih značajki Revelina. Klub koji svakom gostu pruži nesvakidašnji užitak zabave u tvrđavi koja je prilagođena tako da se sam Revelin zadnje tri godine svrstao među najbolje klubove u svijetu.

2. Najavljujete još jednu odličnu sezonu, da li se što mijenja u ponudi i načinu rada ili ostajete pri dosadašnjem stilu?!

Ove godine uvodimo dvije nove tematske večeri u odnosu na prošlu godinu. Nastavljamo sa našim produkcijskim show-om “Secret“ koji je prošle godine oduševio domaću publiku i koji je jedan od naših ponosnih projekata. Srijedom i petkom gostuju najveća svjetska DJ imena, a jedan od noviteta je i Hip Hop i R’n’B  festival, koji će sigurno biti pun pogodak ove sezone, uz naša dva prepoznatljiva festivala, DU-EL i Revelin.

3. Hoće li se mjenjati žanr glazbe ili možemo očekivati i ponešto novo?

Svaku večer, obzirom na tematiku se promjeni i glazbeni žanr, ponedjeljkom je po programu Techno i House hitovi, utorak je rezerviran za komercijalne setove, srijeda za latino i reggeton glazbu, a četvrtak za najbolje Hip Hop i R’n’B izvedbe. Za svakog će se tu naći sigurno nešto kvalitetno na programu.

4. Koje zvijezde nastupaju ovo ljeto u Revelinu?!

Ovo ljeto smo pripremili brojna iznenađenja koja ćemo tijekom narednih tjedana otkriti, ali za sada već ste imali priliku pročitati da nam stiže  Fedde Le Grand, Claptone, KUNGS, Black Coffee, Mahmut Orhan, Redfoo i brojna druga poznata imena.

5. Da li se ulaznice za neke nadolazeće koncerte mogu kupiti unaprijed?!

Ulaznice su dostupne online preko našeg web-a, i cijene su prilagođene svima koji se na vrijeme odluče rezervirati svoje mjesto. Također jedan od noviteta je i kupnja VIP stola online, koja je također dostuna na našim web stranicama.

6. Tko je special guest sezone?!

Najveće ime koje će posjetiti Revelin ove sezone još krijemo, ali i među već najavljenim DJ-evima ima već dosta njih koji su jako popularni.

7. Hoće li radno vrijeme kluba i dalje biti sve dane u tjednu tijekom sezone?

Revelin je otvoren svake večeri od 23-06, i tako sve do sredine listopada. Na vama je da nas posjetite i uživate u najboljem provodu u ovom dijelu Europe.

8. Koliko klub prima ljudi?!

Ovisno o pripremi eventa i koncerta, ali neka brojka maksimalnog kapaciteta je oko 1800 do 2000 ljudi.

9. Imate jedinstven stil i image kluba, osim izgledom i položajem u samom centru staroga grada, tako i stilom glazbe koja se pušta u istom, hoće li biti domaćih zvijezda i večeri sa muzikom hrvatske glazbene scene ili je ljeto za svjetski poznatu glazbu?!

Jedinstven brend koji nudi Revelin, proces je koji se zadnjih par godina stvara i za kojeg je zadužena ekipa koja se brine o vanjskoj prezentaciji Revelina. Brojne nagrade koje su u posljednje vrijeme stigle na adresu Revelina (Najbolji veliki klub u Hrvatskoj, najbolje promotorske večeri i posljednja nagrada je 40. mjesto u svjetskom izboru najboljih klubova) dokazuju kako mladi ljudi mogu ponuditi mnoge stvari glazbenoj sceni i kako Hrvatska sve više postaje poznata po dobrim mjestima za zabavu.

Tijekom ljetne sezone klupski program prilagođen je stranoj glazbi, dok je zimski dio predstavljen kao program za domaće, uz koncerte brojnih domaćih zvijezda.

10. Smatrate li da Revelin kao sinonim za dobru zabavu pridonosi produljenju turističke sezone u Dubrovniku?

Definitivno! Svake godine sezona kod nas počinje sve ranije i sve kasnije se završava, stoga smo ove godine bookirali i veliki broj DJ-eva za 9. i 10. Mjesec.

  1. I na kraju, što nas očekuje 25. na velikom otvorenju?

Grand Opening sezone u trajanju od 2 dana predstavit će resident DJ ekipu,  plesače, performere, instumentaliste, a kao glavna zvijezda najavljen je DJ Tom Staar. Ulaznice su dostupne online na web stranicama kluba Revelin, gdje možete provjeriti i sve ostale najavljene zabave ovog ljeta.

Eto, saznali smo gdje ćemo za vikend i što nas očekuje cijelo ljeto u Revelinu. Izbora ima dovoljno za svačiji glazbeni ukus, a nezaboravna zabava je zagarantirana.

Revelin daruje 1 x dvije ulaznice za Grand opening season. Javite se na službeni mail portala topeventpr@gmail.com, a redakcija će nasumičnim odabirom izabrati sretnog dobitnika/cu i objaviti na službenoj facebook stranici portala. Svoje ulaznice moći ćete preuzeti na dan koncerta u Casablanca Bar-u na Stradunu.

Anna Dujić