Početna > Zagrebački sajam nautike
Eventi

Zagrebački sajam nautike

Ploviti, otkrivati, živjeti: od 20.02. do 24.02.2019

Već tradicionalno Zagrebački velesajam započinje novu poslovnu godinu u veljači sa sajmom Nautike.

Zagrebački sajam nautike, najposjećeniji i najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj, u svom 28. izdanju predstavit će ljubiteljima nautike brojna nova plovila iz hrvatskih brodogradilišta, ali i plovila stranih proizvođača.

Jedna od novosti kojom će se obogatiti ovogodišnji sajam je Campera – prezentacija opreme za kamping i outdoor.

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji. Svake godine organizatori osluškuju “bilo“ izlagača i posjetitelja i trude se ponuditi im najbolje.

Zagrebački velesajam tijekom pet dana bit će mjesto susreta nautičara i svih zaljubljenika u more i morske aktivnosti koje će dočekati preko 250 atraktivnih plovila svih vrsta i veličina, bogata ponuda vanbrodskih motora, oprema i pribor za brodove i jahte, oprema za ronjenje i ribolov, nautička odjeća i obuća.

Sajam Nautike poznat je po raznovrsnoj nautičkoj ponudi što ga u odnosu na druge nautičke sajmove u Hrvatskoj čini nautičkim sajmom s najpotpunijom ponudom.

Ovaj sajam zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer u bogatoj paleti ponude na jednom mjestu nudi sve: od b2b susreta do zanimljivosti za široku publiku.

U sedam izložbenih paviljona Zagrebačkog velesajma posjetitelje očekuje bogat program: promocija novih brodova na hrvatskom tržištu, demonstracije različitih tehnika ronjenja u bazenu, elegantni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu, atraktivna izložba nautičke fotografije, gastronomski sadržaji, a kao i svake godine sretne posjetitelje obradovat će i vrijedne nagrade sponzora.

Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna, a radno vrijeme je od 10,00 do 19,00 sati, osim u nedjelju kada sajam radi do 18,00 sati. Očekuje se da će Zagrebački sajam nautike posjetiti više od 30. 000 ljubitelja nautike.

U istom terminu održat će se i sajmovi Hotel & Gastroteh, Dani lova i ribolova i Festival maslina.

promo