Početna > POPULARNI ZAGREBAČKI KLUB NE PRESTAJE S IZNENAĐENJIMA
Eventi

POPULARNI ZAGREBAČKI KLUB NE PRESTAJE S IZNENAĐENJIMA

 H2O SVOJOJ VJERNOJ PUBLICI U 2020. GODINI NUDI JEDINSTVENE PRILIKE

Prilika za kupnju novog automobila iz snova čeka se godinama. No, popularni zagrebački klub H2O svoju je vjernu publiku u 2020. godini odlučio razmaziti i nagraditi. Uz mnoge novitete poput vizualnog identiteta i cijelokupne obnove kluba, H2O u 2020. ulazi s još mnoštvo iznenađenja.

 Sinonim dobre zabave i vrhunskih provoda ove godine želi na najljepši mogući način zahvaliti svojoj publici koja se godinama veseli u klubu. Posjetitelji kluba od sada imaju priliku odvesti se kući u najnovijem automobilu Seat Ibiza, osvojiti put u Makarsku gdje će doživjeti nezaboravan provod ili pak uživati u jednogodišnjoj propustnici za mnoge zanimljive koncerte i glazbeni program koji ovo omiljeno zagrebačko mjesto zabave nudi.

 Gosti kluba H2O imati će priliku okušati sreću, igrati se i zabavljati od 20. siječnja pa sve do 13. lipnja kada će na velikom partiju biti izvučena imena sretnih dobitnika. Novitetima ovdje nije kraj, klub H2O uz promjenu vizualnog identiteta i novim programskim sadržajima, oduševljava i novim suradnjama poput one s poznatim hrvatskim dizajnerom Ivicom Skokom koji je kreirao radne uniforme za osoblje kluba. Po svemu sudeći klubH2O ove je sezone neizbježna destinacija dobre svjetske zabave i već s nestrpljenjem možemo očekivati novu sezonu.

Autor: Top Event Dubrovnik