Početna > VELIČANSTVENI DOČEK NA PREPUNOM STRADUNU
lifestyle

VELIČANSTVENI DOČEK NA PREPUNOM STRADUNU

Dino Merlin oduševio Dubrovčane

Nezaboravan doček Nove godine na Stradunu priredio je za Dubrovčane i brojne goste grada Dino Merlin, koji je u novogodišnjoj noći u Dubrovniku nastupio uz Pravila igre i Songkillerse. Oduševljena dubrovačka publika, u 2018. je godinu ušla s ovacijama, a Stradunom su se orili stihovi Merlinovih pjesama, koje je ova regionalna zvijezda otpjevala skupa s prepunim Stradunom.

Vrhunski glazbeno-scenski spektakl upotpunili su zadivljujući svjetlosni, laserski i razglasni elementi, a jedinstveni audio i vizualni koncertni doživljaj dodatno je uveličao impresivni vatromet točno u ponoć. Tada je uz Dinu Merlina, na prepunom Stradunu sretnu Novu godinu svima poželio dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

I Dino Merlin poslao je s najljepše pozornice na svijetu poruku mira i ljubavi te želju „da svim dobrim ljudima svijeta naredna godina bude mirna i sretna“. Nezapamćeno dobra energija pratila je novogodišnji doček u Dubrovniku, a program je privukao posjetitelje iz svih dijelova svijeta.

Dubrovnik je bio najljepša novogodišnja otvorena pozornica na Mediteranu, sa zidinama na momente posebno obojenim fenomenalnim svjetlosnim efektima koji su dodatno naglašavali ljepotu najpoznatije gradske ulice, a glazbeni doživljaj ostavio je dojam za pamćenje.

Autor: TOP-EVENT.HR