Početna > Agencija > O nama

O nama

Branka Trbovic, glavna urednica portalaGlavna urednica za portal:

Branka Trbović, novinarka i urednica s dugogodišnjim iskustvom u različitim medijima; tiskanim od ‘Poleta’, ‘Erotike’, ‘OK-ja’, ‘Glorije’, ‘Ljepote i zdravlja’ do ‘Elle Decorationa’, najprestižnijeg svjetskog magazina o uređenju interijera i modernom stanovanju u kojem je provela deset godina najprije kao zamjenica glavnog urednika, a potom kao glavna urednica.

Pročitaj više

Također je radila na radiju (Crvena jabuka, 25. sat, Zeleni megaherc) i televiziji (Cro pop rock, Ritam, Pravo vrijeme, TV o TV).

Sakrij tekst


Marko Kriste, direktor agencije Top Event
Marko Kriste, Osnivač i direktor Top Event agencije za odnose s javnošću te idejni kreator i voditelj istoimenog prvog lifestyle portala u Dubrovniku 

Uspješan u realizaciji svojih vizija, vodi se mišlju da je snove moguće pretvoriti u stvarnost, stoga i slogan Top Event agencije glasi: „Jednim klikom od ideje do stvarnosti za pamćenje!“

Pročitaj više


Dugogodišnje iskustvo u organizaciji modnih revija, evenata, profilirali su ga u jednog od najboljih modnih znalaca na području Dubrovnika. Sudjelovao je u organizaciji izbora ljepote kao što su Kraljica Dalmacije, Best model Dalmacije i Best model of Croatia.

Osim mode, sudjelovao je u organizaciji za pr kampanje kao što su MTV party, kampanja za Hrvatsku turističku zajednicu, suradnja sa Loreal kompanijom, promocija Duracel proizvoda, promocija Becks, Jungle party – Turneja po Jadranu, te mnoge druge. Organizirao je Show Bizz party na lokaciji Banje Beach u Dubrovniku. Posebno je važno istaknuti Performans reviju na Stradunu s dizajnerima iz pet susjednih država te autorski projekt naziva Glam Fashion Show koji se već dvije godine uspješno održava u Dubrovniku. Sudjelovao je u realizaciji poznate kultne serije ‘Game of thrones’, u prvom serijalu i filmu Cure koji se također snimao u Dubrovniku, godinu dana je radio u dubrovačkom kazalištu Marina Držića.

U svom poslu i suorganizaciji ostvario je mnogobrojne kontakte u regiji, ali i u inozemstvu koja mu pomažu u daljnjim poslovima. Trenutačno je agencija u svojim početcima i već bilježi velike uspjehe. Top Event zastupa Art galeriju Sebastian iz Dubrovnika i galeriju Naive za koju je Marko već predstavljao javnosti dobro poznate umjetnike poput Mersada Berbera, Gordane Špoljar Andrašić, Ane Kolege, Tatjane Politeo, međunarodna izložba ‘Infinity’, organizirao je koncert naziva ‘Dubrovačke komorne večeri’ sa Hrvatskim ruskim društvom s kojim je nastupala poznata ruska sopranistica Anastastia Belukova. Vlasnik je regionalne licence za prestižnu kulturno-modnu i umjetničku manifestaciju Lice Godine – The Look Of The Year.

Kao velikom ljubitelju umjetnosti, u svoj svijet uvrstio je modu koja sjedi na pijedestalu uz slikarstvo, klasičnu glazbu i kazalište. Upravo zbog takvog pogleda na svijet, Marko svojom agencijom donosi novitete koji neće trčati isključivo za brzom zaradom, nego će svoju kreativnost usmjeriti na što bolju promociju svojih klijenata. Sve oko nas je remek dijelo prirode, no ponekad i vještih ruku čovjeka, ovisno o načinu promatranja i predstavljanja. A Marko definitivno zna kako promatrati i još bolje to predstaviti javnosti.

Sakrij tekst


Kolumnisti:

Ines Gulić – Životinje, a posebno mačke oduvijek su dio mog života. Jednobojne ili šarene, s uhom ili bez, slijepe, bolesne – meni uvijek najdraže. Domaće mačke s ceste dugi niz godina oplemenjivale su moj život a i život mojih ukućana, sve do jednog tužnog trenutka kada je naša posljednja domaća mačka bila uspavana radi neizlječive bolesti – tumora.

Pročitaj više

Ljubav prema mačkama nije nam dozvolila život bez njih, ali strah od ponovnih bolesti potaknula je moju obitelj na razmišljanje o čistokrvnoj mački. I tada, prije 9 godina, nabavljamo svoju prvu MaineCoon mačku. Potaknuti od okoline, počinjemo razmišljati o uzgoju i otvaramo svoju uzgajivačnicu  „FelisAdmiranda“, zadnjih 4 godine najbolju uzgajivačnicu mačaka svih pasmina u Hrvatskoj. Ljubav, predanost, odgovornost, iskustvo i znanje temelj su našeg rada. Upuštanjem u uzgoj, i suočavanjem sa brojnim problemima shvaćam da jedino redovitim nadograđivanjem znanja mogu biti uspješna, te odlučujem ispisati Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i posvetiti se u potpunosti mačkama. 2013. godine upisujem Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te sam trenutno redoviti student 4. godine. Bio je to veliki korak za mene u tom trenutku, a danas ga smatram svojom najboljom odlukom. Veterina je, osim promjene fakulteta, u moj život donijela i brojna poznanstva bez kojih danas ne bih mogla, brojne prijatelje te je promijenila moj način razmišljanja. Bila sam bezosjećajna po pitanju gmazova, danas ih smatram fascinantnima; imala sam ogroman strah od velikih pasmina pasa, danas razmišljam o nabavci istog… razmišljajući, shvaćam da sam proširila vidike i interese, te sam puno ispunjenija osoba. Uz fakultet, već 7 godina radim kao savjetnik za prehranu pasa i mačaka, kako zdravih tako i bolesnih te sam kao savjetnik čest gost brojnim pet shopovima, veterinarskim ljekarnama i ambulantama diljem Hrvatske. Što se tiče privatnog života, moji ukućani smatraju da sam majstor u kuhinji, a ja smatram da sam majstor u pjevanju, iako znam da me baš i nije tako lijepo za čut. Često putujemo, i to mi nikad ne dosadi. Više volim knjige nego filmove i uvijek ću radije provesti vrijeme čitajući. Fotografiram nekad više, nekad manje, no i to je jedan dio mog života koji me ispunjava. Iako me živcira 24 sata dnevno, najveći uzor u životu mi je mama jer uvijek iz ničega stvori sve. Ne planiram, živim za trenutak i pokušavam maksimalno uživati u tome. Kolumnu pišem prvi put, imam veliki izazov ispred sebe, no zahvalna sam Top event portalu na prilici i trudit ću se biti dovoljno zanimljiva.

Sakrij tekst

Neven Ivić rođen je 07.05.1983.godine u Zagrebu. Još kao desetogodišnje dijete počinje se baviti plesom i sportom. Njegove plesne smjernice su Jazz dance, hip hop, suvremeni ples, dok se u sportskom smislu opredjelio za Akrobatski rock’n’roll u kojem se još uvijek aktivno natječe.

Pročitaj više

Plesno umijeće usavršavao je diljem cijele Europe, a 2005.godine počinje raditi kao koreograf freelancer na Hrvatskoj glazbenoj sceni. Koreografirao je mnoga imena počevši od Natali Dizdar, Saše Tina i Kedže, Žanamari, Nine Badrić, Lane Klingor i E.T.-a, Emilije Kokić, a najuspješniju suradnju ostvaruje sa popularnom grupom Colonia čiji je službeni koreograf i plesač bio više od deset godina.
U Akrobatskom rock’n’rollu ostvaruje čitav niz velikih rezultata počevši od juniora kao Prvaka Hrvatske i Viceprvaka Europe, pa sve do više od deset naslova seniorskih Prvaka Hrvatske, Pobjednika Svjetskog Kupa, Viceprvaka Europe i 1.mjesta na Svjetskoj rang listi i apsolutnog pobjednika Svjetskog kupa u Akrobatskom rock’n’rollu 2007.godine.
Danas se Neven još uvijek aktivno natječe, jedan je od najboljih svjetskih plesača Akrobatskog rock’n’rolla i cijenjeni je trener koji održava plesne radionice diljem Europe i svijeta. Neven Ivić je  Ambasador Svjetskog Sportsko Plesnog saveza u promociji Akrobatskog rock’n’rolla u dijelovima svijeta gdje sport još uvijek nije zastupljen, djelujući tako u pristupnim projektima za Olimpijske igre.
Prije desetak godina javila se Nevenova ljubav prema fitnessu, rekreaciji, zdravom životu i  nutricionizmu. Nakon početnih edukacija i usavršavanja 2011.godine suosniva tvrtku Sportpharm d.o.o., u kojoj djeluje kroz individualan pristup profesionalnom sportu i rekreaciji, nutricionizmu i wellnesu u smislu medicinskih i sportskih masaža i sličnih tretmana. Surađuje sa sportašima poput Blanke Vlašić, Mirne Jukić, Roka Ukića, braće Žugaj i drugih.
Negdje na tom putu javila se i ideja o Concept Life-u, čiji je ponosni autor Neven Ivić.  Concept Life je koncept planiranja kvalitete života kroz pravce fitnessa, rekreacije, nutricionizma, suplementacije i wellnessa. Concept Life djeluje kroz individualni i grupni pristup treningu, savjetovanja, izradu nutricionističkih i suplementacijskih programa, praktične recepte zdrave kuhinje, te izvedbu i edukaciju raznih wellness tretmana s naglaskom na ulogu masaža i limfnih drenaža.
Concept Life u budućnosti ima ambiciju postati multimedijalni projekt, ali i centar  planiranja i unapređivanja kvalitete življenja. Više na concept.life.eu.

Sakrij tekst

Drago Plečko je rođen 1951. godine u Samoboru. Završio je gimnaziju te studij kemije u sklopu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. Magistrirao je na istome fakultetu iz područja organske kemije – kemije prirodnih spojeva. Već u mladosti je imao interes za rubna područja znanosti, pa je puno putovao i istraživao pritom snimajući putopisne i dokumentarne filmove.

Pročitaj više

Obišao je cijelu Hrvatsku i četrdesetak zemalja na četiri kontinenta. Uz stotine članaka, radijskih i televizijskih emisija autor je prvog TV filma o Međugorju na ovim prostorima, prvog filma o talijanskoj komuni Damanhur te, također, prvog filma o vodnjanskim mumijama i o mnogim drugim istarskim fenomenima.
Sudjelovao je na brojnim svjetskim kongresima i konferencijama iz graničnih područja znanosti, te osobno upoznao gotovo sve svjetske relevantne duhovne učitelje u posljednjih 35 godina, od kojih je mnoge i intervjuirao. Autor je knjiga „Joga, bionergija, zdravlje“, „Droge – bič novog doba“. „Moji susreti s jogijima“ i koautor prvog hrvatskog subliminalnog CD-a „Moć podsvijesti“. Sudionik je niza istraživačkih projekata vezanih uz alternativnu i komplementarnu medicinu.
Otac je jedne kćeri i dvojice sinova, a trenutno vodi Nutricionističko-terapijsko savjetovalište u Samoboru.
Živi mirnim obiteljskim životom u Samoboru.

https://www.facebook.com/drago.plecko.33
drago.plecko@gmail.com
mob. 098 1897 021

Sakrij tekst

Željka Mirković  je završila Filozofski fakultet. Svojim pisanjem želi potaknuti uspavane duše da se probude. Smatra da se svatko može pronaći u nekom od njenih tekstova. Voli život, pozitivne ljude i živi za trenutak… smatra da je planiranje jedna najveća životna zabluda. Ne broji godine, igra se sa njima, svaka joj donese po nešto novo…voli učiti i istraživati.

Pročitaj više

Pisala je kolumne za CDM portal, u zadnje vrijeme radi za Pink TV i za njihov portal piše kolumne. U dnevnim novinama pisala je tekstove o ženama koje su bile žrtve nasilja. Željka je jedno vrijeme volontirala u Sigurnoj ženskoj kući. Također, radila je i kao lektor i profesor književnosti.

Sakrij tekst

Suradnici:

Izabela Andrašić (22, studentica arheologije) zaljubljenica je u bezvremensku klasičnu estetiku koja svoju fascinaciju prirodnih materijala poput mramora i drva prenosi na razumijevanje modernog dizajna interijera i eksterijera. Gastronom i avanturistica koja uvijek zastane na lijepim i ugodnim mjestima stvorenim ljudskom kreativnošću.

Antea Kaleb, stručna specijalistica ekonomije, diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Splitu, smjer Računovodstvo i revizija. Direktorica i vlasnica poduzeća ADUT d.o.o., za knjigovodstvo i uslužne djelatnosti.

Pročitaj više

Na poslovima računovodstva i knjigovodstva radi od 2003. godine, a 2006. godine osniva vlastito poduzeće specijalizirano za poslove financijskog i poslovnog konzaltinga, te računovodstva i knjigovodstva profitnog i neprofitnog sektora. Članica je Udruge računovođa i financijskih djelatnika Split, te aktivno sudjeluje na simpozijima, seminarima i savjetovanjima.

Sakrij tekst

Jelena Bartulović, studentica Medija i kulture društva na odjelu za komunikologiju na Sveučilištu u Dubrovniku. Kaže da osim samog uživanja studentskog života dane voli gužvati u kreativni nered usavršavanja svoje struke. Isto tako voli i pisati, slikati, volontirati, fotografirati i u svemu tome uživati.

Kelly Glavinić (19 ), studentica Medija i kulture društva na odjelu za komunikologiju na Sveučilištu u Dubrovniku. Kelly je završila jezičnu gimnaziju u SŠ fra Andrije Kačića Miošića u Makarskoj. Još se pronalazi u životu, a pored studentskih obveza voli modu, šminku i kreativnost. Slobodno vrijeme voli provoditi s dragim ljudima.

Lina Šagi (19), zavšila je Opću gimnaziju u Valpovu. Studira Medije i kulturu društva na Odjelu za komunikologiju u Dubrovniku. U slobodno vrijeme voli proučavati gastronomiju, uživati u šetnjama po suncu i druženju s prijateljicama. Obožava kuhati.

Pročitaj više

Također, voli rukomet i povijest. U budućnosti sebe vidi kao novinarku i jako je sretna što je dobila priliku da piše za Top Event portal.

Sakrij tekst

Mia Josipović (20), studentica je prve godine prediplomskog studija Mediji i kultura društva na Odjelu za komunikologiju u Dubrovniku. Završila je jezičnu gimnaziju u Makarskoj. Voli stalno istraživati nove mogućnosti, i zahvalna je na prilici što može pisati lifestyle teme za Top Event portal.

Pročitaj više

Ovo je za nju jedan veliki izazov, ali i mogućnost da se uči i usavršava uz fakultetske obveze. Slobodno vrijeme voli provoditi s prijateljicama, čitati knjige, slušati glazbu i gledati predstave.

Sakrij tekst


Producenti i fotografi za agenciju Top Event:

Branimir Kralj, dizajner i fotograf čija je specijalnost reklamna i produkt fotografija. Branimir je priznati dizajner s dugogodišnjim iskustvom i radom na pozicijama art directora u marketinškim agencijama. Najčešće fotografira u svom studiju i majstor je rasvjete.

Pročitaj više

Reference: Juicy, Jana, Ginger, Zagrebačka banka, Cocta, Cedevita, Staropramen, Ožujsko, Back’s, Donat, Mg, MIvela Mg, Bouygues, Tetrapak, Specijalna bolnica Arithera, Galerija Sebastian… Surađuje s najpoznatijim marketinškim agencijama u Hrvatskoj i Sloveniji.

Sakrij tekst

Ilaria GambarelliIlaria Gambarelli, diplomirana povjesničarka, u Santiagu u Chileu, i u to vrijeme se paralelno posvetila aktivnostima povezanim za fotografiju. Ubrzo počinje studirati dokumentarni film u školi za kino u Chileu. 2010 godine osnovala je proizvodnju Arethusa filmova, tako je proizvela svoj prvi dugometražni film, “Ti Offro da Bere”.

Pročitaj više

Od 2013 godine bila je član Cima (Udruga žena filmaša i audiovizualnim medijima).U rujnu 2015 godine sudjeluje na radionici pod nazivom “dokumentarac i fikcije” u režiji Victora Erice, u srpnju 2016., radionica je režiji Naomi Kawase koja je uključena u magistarski rad u školi za film i televiziju, u San Antonio de los Baños, u Kubi, gdje je napravila kratki film “Tornado”.

Sakrij tekst

Paula Godoy, diplomirala je audiovizualnu komunikaciju, docent je na ORT Sveučilištu, odabrana od “međunarodne škole kina” i San Antoninio Tv-a da odradi radionicu za koju je bila odgovorna Naomi Kawase, redateljice kratkometražnog dokumentarca “Collage”, dijelić koji čini dio dugometražnog dokumentarca “Što volimo, imamo”.

Pročitaj više

Valentina Baracco se posvećuje produkciji dokumentaraca i fikciji, producentica koja je povezana sa dugometražnim dokumentarcom “Zaleđeni čovjek”.

Sakrij tekst

Valentina BaraccoValentina Baracco, diplomirala je audiovizualnu politiku i nastavne komunikacije na Sveučilištu ORT, po vlastitom izboru međunarodnoj školi filma i televizije u San Antonio de los Banos, za radionicu koju je dokumentarist Naomi Kawase i direktor dokumentarnog filma “Kolaž” (Urugvaja 2013.), komad koji je dio dugometražnog dokumentarca “ono što volimo, bojimo se”.

Pročitaj više

Valentina Baracco je posvećena proizvodnji dokumentarnog filma i fikcije. Producent  je dugometražnog dokumentarnog filma “zamrznuti čovjeka” Carolina Country Lupo, kratki igrani film “asado” (2014) u režiji Francisco Hordeñana, dokumentarni film “opera prima” Mark Banina  “iznad svega”.

Sakrij tekst

Adriana Piquet Adriana Piquet, ravnateljica APCP, koja je dobro povezana s audiovizualnom industrijom u Sevilli te u Španjolskoj, posebna specijalnost Adriane je umrežavanje s profesionalcima u području audiovizualne umjetnosti, te je posvećena izvršnoj produkciji projekata kao što je film Ilaria Gambarelli i “Na kotačima Europe” , TV serije u produkciji Ocean filma i Arethusa filmova.

Pročitaj više

Također, surađuje s Arethusa filmovima na međunarodnim tržištima najvažnijih festivala svjetske kinematografije.

Sakrij tekst

Luis Manuel Caballero Alvárez, rođen je 1983. godine u Sevilli, a studirao je na ESAMA (na Andaluzijskoj školi audiovizualnih medija). Radio je u različitim produkcijama kao snimatelj i direktor fotografije. Počeo je surađivati s proizvođačima Arethusa filma, gdje je radio kao direktor fotografije i okrenuti odjeljak Arethusa usluga.

Guillermo Mokotoff, rođen je u Buenos Airesu 1978. godine, gdje je i započeo svoje studije o glazbenom kazalištu i jezikoslovlju do 2008. godine, gdje je završio svoju karijeru u CECC (Centar za studije Cinematgrafics de Catalunya) u disciplini filmskog stvaralaštva.

Pročitaj više

Sudjelovao je u realizaciji različitih projekata u produkciji, smjer, uređivanje i glazbeni sastav za kratke filmove i video isječaka. 2013 godine dobio je posao pomoćnika direktora za Arethusa filmove.

Sakrij tekst

Izaskun Canales, art direktorica filma ‘Ti Offro da Bere’. Rođena je u Pamploni 1984 godine. 2004 godine upisala je studij  likovne umjetnosti na U.P.V (Sveučilište Baskija) Vizcaya. Nakon što je završila visoko obrazovanje u tekstilnoj umjetnosti na Escola Massana u Barceloni, dobila je nagradu za izvrsnost za konačni projekt.

Pročitaj više

Paralelno se školovala za ilustraciju, u Escola de la Dona. Nekoliko godina je radila u odjelu za tiskanje tekstila. Trenutno živi u Sevilli, gdje je radila različite poslove oko tekstila i poučavanja.

Sakrij tekst

Erol Čolaković Šehić, studirao je na pravnom fakultetu Sveučilišta u Sarajevu. Diplomirao je na akademiji za kazaliste, film i TV u Zagrebu. Kao mladi stipendist «Mosa Pijade» odradio je specijalizaciju i usavršavanje na BBC, Kraljevskoj Art Akademiji, Pinewood Studio i Londonskom Film Festivalu.

Pročitaj više

Kao snimatelj i autor radio je na TV Sarajevu i TV Beogradu, također  surađivao je sa različitim TV kućama kao što je WDR Njemačka, Finska TV, TV Catalunya, BBC V.Britanija, TVE Španjolska…

Kao profesor radio je u više škola u Barceloni: Centre Calassans (ESCAC,Centre de Estudios Cinematograficos en Catalunza (CECC), ITES škola Slike i Tona. Idejni je tvorac i osnivač Eruropean Film Centre u Barceloni gde je radio kao profesor, direktor i izvršni producent.

Dobitnik je niza nacionalnih i internacionalnih nagrada i priznanja: Barcelona, Ženeva, Rim, Nikozija, Oberhauzen, Novi Sad, Beograd, Kragujevac, Zagreb, Rijeka, Osijek, Dubrovnik, Skopje i Sarajevo. Zadnjih dvadeset godina živio je u Beogradu, Barceloni,  Bruxelles,Sarajevu, a sada trenutno radi i živi u Ženevi.

Značajne nagrade koje treba istaknuti su:

  • Grand Prix for Photography Roma 1981
  • International Premio Ondas 1998 (director and Director of photography)
  • Gold Muflon – Cyprus International Film Festival 1988
  • International Festival de Geneve 1989 (FIPRESCI co-director and camera)
  • International Short Film Festival Oberhausen 1988 (Best Photography)
  • ULUPUBIH Godišnja nagrada
  • Godišnja nagrada TV Sarajevo (1988)

RECORD COVERS:

LINKOVI:

Sakrij tekst

Željko Budimir – Keko, kao zaljubljenik u fotografiju bavi se već dugi niz godina, a profesionalno od 2008 godine. Uglavnom pristupa iz kantuna promatrača, strastveno bilježeći svijet oko sebe. Njegov jedinstven i prepoznatljiv stil razvio se iz širokog spektra interesa i neutažive gladi za znanjem i otkrivanjem uvijek novih lica, situacija i scena.

Pročitaj više

Poseban interes pokazaju za portretnu fotografiju, a njegova omiljena tema je ulična fotografija. Od 2014 godine osnivač je udruge Klub prijatelja fotografije ‘Kontrast’. Profesionalno je anganžiran kao fotograf za UNICEF BIH, u sklopu raznih projekata. 2015 godine dodjeljuje mu se i priznanje Šampion inkluzije. Od 2010 godine predstavlja se sa svojim radovima na preko 10 izložbi u regiji i inozemstvu (Sarajevo, Trebinje, Vela Luka, Split, Geteborg, Miami…).

Sakrij tekst


 

osiguraj.me